Efekt energie Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR

Internetová poradna i-EKIS / odpověď

21.2.22 / dotaz č. 135937
Dobry den,

Chci zadat v programu nzu na dotaci v oblasti B novostavba. Neni mi ale u parametru tepelne soucinnosti nejvyse 0.6 jasne, jakou tepelnou soucinost maji mit okna (hadam parametr Uw) a dvere (parametr Ud)? Okna s Uw s hodnotou max 0.6 nejsou k dohledani. V oblasti A je uvedeno, ze se tepelna soucinnost jednotlivych konstrukcnich prvku ridi nejakou tabulkou CSN, kterou se mi nepodarilo dohledat a v oblasti B ani nic takoveho uvedeno neni.

Predem dekuji za odpoved.
Vážený pane , pokud chcete získat dotace v rámci NZU, obraťte se na odbornou profesionální firmu, která má toto v náplni. Při vší úctě se domníváme, že zdárné vyplnění žádosti je pravděpodobně nad Vašimi možnostmi. Je nám líto, že Vám v tomto případě nemůžeme pozitivně odpovědět.

K dispozici je vám síť EKIS po celé republice, která vám s podáním žádosti pomohou. Jejich seznam naleznete na těchto stránkách.
Pokud nespěcháte, tak jakmile budou ustanovena nová EKIS pro rok 2022 (vše je zatím pozdrženo kvůli rozpočtovému provizoriu), může tato pomoc s podáním žádosti být pro vás bezplatná.
Odpovídá:  Mgr. Jaromír Vegr - EKIS Sedlec - Prčice, APE tisk