Efekt energie Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR

Internetová poradna i-EKIS / odpověď

22.2.16 / dotaz č. 66781
Mám ještě drobné dotazy ohledně odevzdání:
-termín odevzdání se bere skutečně razítko pošty? Tzn., pokud je termín do 28.2. a odešlu celou žádost v pátek 26.2. je to v pořádku?
- přílohy žádosti pro VO jsou uvedeny přehledně v tabulce. Nikde není uvedena projektová dokumentace. Nicméně v bodě 21 je uvedeno, že žádosti v aktivitě B mohou požádat o vrácení auditu a projektové dokumentace. Máme tedy PD doložit jako další přílohu?

Děkuji za odpověď a přeji příjemný den.

Dobrý den,
podle bodu 19 rozhodujícím datem registrace žádosti je datum uvedené na poštovním razítku nebo datum osobního podání na kontaktní adrese, kde je možné žádosti podávat v pracovní dny od 9:00 do 16:00 hod.
Lhůty pro podání žádostí jsou uvedeny v tabulce podporovaných aktivit. Uzávěrka podání žádostí dle bodu 1 pro všechny aktivity B končí 28.2.2016. Vzhledem k tomu, že 28.2.2016 je neděle, osobní podání má nejzazší termín 26.2.2016 v 16:00 hodin. U žádostí podaných prostřednictvím pošty je rozhodující datum poštovního razítka, to znamená, že lze využít delší provozní dobu poštovní pobočky, případně i víkendový provoz.
Rozsah příloh v tabulce pod bodem 21 je směrodatný, projektová dokumentace v něm uvedena není a požadavek na přiložení projektové dokumentace se nevyskytuje ani v jiném dokumentu.
S pozdravem,
Ing. Jiří Malkovský
Odpovídá:  Ing. Jiří Malkovský* - EKIS Hradec Králové ALKA-RPK tisk