Efekt energie Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR

Internetová poradna i-EKIS / odpověď

16.12.22 / dotaz č. 149221
Dobrý den, prosím o návštěvu 2 zákazníků (2 rodinné domy), kteří mají zájem o realizaci výměny oken a vchodových dveří s dotací „Nová zelená úsporám light“.
Oba splňují podmínky pro udělení dotace. Prosím o návštěvu, následně o vypracování odborného posudku, popř. přihlášení k E-Identitě a pomoct s podáním žádosti.
Cenové kalkulace budou mít zákazníci u sebe. Kdy by byl možný termín návštěvy?
Odborný posudek vč. asistence při podání žádosti NZÚ LIGHT určitě pro Vaše klienty v Rokytnici v Orl.horách zrealizujeme, vzhledem k množství žádostí a v současnosti probíhajícím webinářím SFŽP ohledně požadované struktury odborných posudků prosíme o trpělivost, vše postupně vyřizujeme. Odborné posudky budeme vydávat pravděpodobně první týden v lednu 2023 tak, aby byly k dispozici k datu zahájení podávání žádostí 9.1.2023, předpokládaná asistence v místě realizace (lokalita Rokytnice v Orl.horách - Říčky - Pěčín) by mohla proběhnout cca v týdnu 13.1.2023-20.1.2023 (bude ještě upřesněno).
Pro přípravu odborných posudků prosím o zaslání cenové kalkulace výplní otvorů na M-EKIS email h1.snajdarova@gmail.com.
Upozorňuji, že pro úspěšné podání žádosti v systému AIS na stránkách NOVÁZELENÁ ÚSPORÁM (s tím jim můžeme samozřejmě pomoci) si žadatelé musí zřídit E-identitu (ideálně na poště na czechpointu) nebo provést ověření při zřízení E-identity na Portálu občana pomocí bankovní identity (i s tím jim můžeme případně nabídnout asistenci při osobní návštěvě).
Odpovídá:  Ing. Helena Šnajdarová - M-EKIS Rychnov n. Kn. Ing. Šnajdarová tisk