Efekt energie Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR

Internetová poradna i-EKIS / odpověď

9.1.23 / dotaz č. 149925
Dobrý den,

zaujal mě aktuální dotační program Nová zelená úsporám Light, který bude spuštěn 9.1.2023. Ráda bych za pomoci tohoto dotačního programu nechala zateplit střechu svého rodinného domu. Jsem matka samoživitelka a obývám dům, který mám v soukromém vlastnictví, se svými dvěma dětmi. Dům je nedokončený, obýváme pouze spodní patro. Poslední půl rok pobíráme příspěvek na bydlení. Mohu Vás v této věci požádat o pomoc při podání žádosti o dotaci Nová zelená úsporám Light, tak abych splnila zadané podmínky ? Děkuji moc za odpověď.

S pozdravem
Dobrý den,
S vyřízením žádosti o dotaci a povinných příloh vám rádi pomůžeme.
Dle vašeho popisu to vypadá, že plníte základní požadavky programu, tedy jste majitelkou RD a pobíráte příspěvek na bydlení, dále píšete, že obýváte spodní patro a chcete zateplit střechu, toto budeme muset společné rozklíčovat, dotaci na zateplení střechy můžete čerpat, pokud se po touto plochou bezprostředně nachází vytápěné prostory, nejsem si z popisu jistá, jestli tento požadavek splňujete.

Pro více informací se u nás také můžete zastavit na osobní konzultaci, pondělí/středa 13:00-19:00, ale pro velký zájem si prosím rezervujte svůj termín.
Zatím děkujeme o váš zájem.
Odpovídá:  Veronika Fialová* - EKIS Kolín SIGREEN tisk