Efekt energie Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR

Internetová poradna i-EKIS / odpověď

4.8.22 / dotaz č. 140976
Dobrý den, jsme SVJ s cca 200 byt jednotek a 50 nebytovými jednotkami a chtěli bychom provést analýzu možností k úspoře energií. Vzhledem k tomu, že v rámci výboru SVJ nemáme všechny odpovídající znalosti, chtěl bych se zeptat, jestli je možné získat odborné poradenství/konzultaci v rámci projektu EKIS, nebo jestli nevíte o nějaké jiné službě, ať již (částečně) placené nebo plně dotované, která by toto umožňovala.
Děkuji.
Vážený pane,

srdečně Vás zdravím a děkuji za Váš dotaz do poradny i-EKIS.

Konzultaci je samozřejmě možné realizovat na kterémkoliv středisku EKIS. Z konzultace pak následovně může vyplývat další typ služeb, které by přesně odpovídaly Vašim požadavkům.
Během několika týdnů vám bude moci EKIS bezplatně zpracovat návrh energeticky úsporných opatření, ze kterého vyplyne nejlepší řešení pro váš dům. Tato informace by měla být stěžejní pro kvalifikované rozhodnutí.

Doufám, že je odpověď dostačující, nebo pokud budete mít nějaké další doplňující dotazy, můžete je formou doplňující otázky položit zde, případně telefonicky či navštívit osobně některé z poradenských středisek EKIS ve vaší blízkosti.

S přátelským pozdravem

Ing. Ladislav Jůna
EKIS, Praha 5
Odpovídá:  Ing. Ladislav Jůna - EKIS Praha Ing. Jůna tisk