Efekt energie Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR

Internetová poradna i-EKIS / odpověď

6.1.23 / dotaz č. 150161
Dobrý den,
mám zájem zažádat si o dotaci Nová zelná úsporám Light a v dokumentu je psáno: ZÁSTUPCE MAS nebo EKIS ,ale nevím kde jej vyhledám nebo až vyhledám pradce přijede se podívat na rodinný dům atd?Jaká je cena za posudek nebo za odborného poradce?Jak postupovat?
Jsem důchodkyně spolumajitelka starého rodinného domu s trvalým pobytem od roku 2016 a měla bych zájem zažádat si o tuto podporu Light 150tis na Okna cca 11ks s parozábranou a 3-sklo a vchodové dvěře 1ks parozábrana + 3skla v RD..
Děkuji za informaci
Dobrý den,
ano, naše EKIS poskytuje pomoc v souvislosti s programem podpory NZÚ Light. Doporučuji navštívit webové stránky programu Nová zelená úsporám Light na https://novazelenausporam.cz/nzu-light/, kde najdete všechny důležité informace a mezi dokumenty také Závazné pokyny pro žadatele.
Z Vámi uvedených informací vyplývá, že byste mohla patřit do skupiny osob, které mají na podporu nárok, nicméně je potřeba ověřit další informace a údaje. Nejlepší by byla schůzka v rámci konzultací našeho EKIS, které jsou vždy v pondělí a středu od 13-17 hodin, na které bych Vám poskytl podrobnější informace o programu a vysvětlil další postup při podání žádosti.
Odborný posudek bude pro žadatele zpracován zdarma.
S pozdravem,
EKIS Rakovník
Ing. Lubomír Tichý
Odpovídá:  Ing. Lubomír Tichý - EKIS Rakovník Ing. Tichý tisk