Efekt energie Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR

Internetová poradna i-EKIS / odpověď

24.2.12 / dotaz č. 31594
Dobrý den, u našeho velmi starého RD jsem provedl zateplení obvodových stěn a výměnu špaletových oken za eurooka. Nyní připravuji náhradu romení Gamat za ústřední topení. Současně chci provést izolaci podlah od nezateplených sklepů, zateplit strop od půdy, intalovat topné kabely do vybraných částí podlah. Je možné si pro takovouto akci u Vás objednat konzultaci či poradenství? Velice oceňuji názory pana Mgr. Murtingera. Je možno o tuto konzultaci požádat přímo p. Multingera? Děkuji.
Dobrý den,
bezplatnou osobní konzultaci k dané problematice můžete získat (nejlépe po předcházející telefonické domluvě) u kteréhokoliv střediska EKIS, jejichž seznam včetně kontaktů je uveden na https://www.mpo-efekt.cz/cz/ekis/strediska-EKIS
Pan Mgr. Karel Murtinger je poradcem střediska č. 2017 EKIS České Budějovice Ekowatt. Pokud Vám nebude vadit vzdálenost, můžete si dohodnout konzultaci přímo s ním.
Vzhledem k Vašemu bydlišti je nejblíže EKIS č. 2051 Jablonec, další podle vzdálenosti EKIS č. 2025 Liberec, případně EKIS č. 2001 Hradec Králové.
Standardní úřední doba středisek pro bezplatné poradenství je v pondělí a středu od 13 do 17 hod. Konzultaci lze provést i mimo tyto termíny po vzájemné dohodě.
S pozdravem,
Ing. Jiří Malkovský
Odpovídá:  Ing. Jiří Malkovský* - EKIS Hradec Králové ALKA-RPK tisk