Efekt energie Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR

Internetová poradna i-EKIS / odpověď

22.8.13 / dotaz č. 41343
Dobrý den,
uvažujeme o zateplení staršího rodinného domu a rádi bychom se poradili jak vše nejlépe udělat. Je možné se na Vás obrátit o radu? Jaké podklady máme připravit? Kdy a kde bychom se mohli sejít a jaký je Váš honorář?
Předem děkuji za odpověď.



Dobrý den,

děkuji za zaslaný dotaz. V souvislosti s posouzením nejvhodnějšího způsobu zateplení Vašeho rodinného domu bych potřeboval vidět projektovou dokumentaci stávajícího stavu včetně skladby ochlazovaných konstrukcí. Na základě této dokumentace je možno následně doporučit nejvhodnější způsob zateplení. V této souvislosti je možno doporučit i případnou změnu systému vytápění. V současné době je otevřena výzva SFŽP - Nová zelená úsporám 2013, kdy je možno žádat po splnění předepsaných podmínek o podporu na úhradu části nákladů vzniklých zateplením ochlazovaných konstrukcí, případně výměnu zdroje tepelné energie i využítí solárního ohřevu teplé vody.
Odpověď zasílám z Uherského Brodu, sejít se můžeme každé pondělí a středu odpoledne od 13.00 do 17.00 hod. Vzhledem k Vašemu místu bydliště případně můžeme vykomunikovat mailem.Služba v rámci poradenství EKIS je bezplatná.

Pavel Konečný
EKIS 3027








































Odpovídá:  Ing. Pavel Konečný - EKIS Uherský Brod Ing. Konečný tisk