Efekt energie Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR

Internetová poradna i-EKIS / odpověď

14.3.13 / dotaz č. 38773
Dobrý den,
v prosinci 2012 jsem absolvoval vzdělávací kurz pro zájemce o zapsání do Seznamu energetických auditorů pořádaný AEA. Ještě na konci prosince jsem doporučeně odeslal na MPO Žádost o zkoušku osob oprávněných provádět energetické audity. Do dnešního dne jsem neobdržel z MPO žádnou odpověď.Jak mám prosím teď postupovat a na koho konkrétně se mohu v otázce termínu zkoušek na MPO obrátit? Máte nějaké informace o termínech těchto zkoušek na MPO? Děkuji za odpověď.
Dobrý den,

v případě získání oprávnění o zapsání do Seznamu energetických specialistů počítejte s delší čekací lhůtou. Ministerstvo průmyslu a obchodu nevypisuje pravidelné termíny přezkoušení. Z kapacitních důvodů jsou zkoušky konány v přesně určených termínech a uchazeči jsou zváni podle data přijetí žádosti. Každý uchazeč obdrží 15 dní před zkouškou pozvánku.
Dotaz na předpokládaný termín konání zkoušek směřujte opět na: Ministerstvo průmyslu a obchodu, Odbor elektroenergetiky, Na Františku 32, 110 15 Praha 1; případně zkuste telefonické kontakty veřejně dostupné na www.mpo.cz.

S pozdravem


Ing. Tomáš Müller